Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför klä en pojke på sex år i klänning?

Varför klä en pojke på sex år i klänning?

Varför ska man vara så elak mot sitt eget barn. Att man vill klä honom i en klänning. Han såg väldigt bedrövad ut. Ja,det skulle ju vara annat när man är pojke och måste bära klänning.Varför gör vuxna människor så? Jag har också en känsla när det gäller klänning. På Barnhemmet om du slog ut ett glas mjölk eller längtade eter mamma och grät. Då fick vi klänningar och vi fick diska. Vi var inte mycket värda det poångtera dem. Skrev bak på klänningen: Lipsillar!
Varför får inte allt vara som det har varit. Det är ju bara att konstatera att pojkar och flickor i är likasana. Om någon nu har missat det. Det är alltid barnet som får sitta i kläm för vi vuxnas konstigheter.
Den som har lyckan att få ett barn är ju den största kärleksgåva. Alla är vi kärleksbarn på ett eller annat sätt. Själv har jag fyra de är absolut det bästa i världen. Jag hade aldrig satt en klänning på min son. Man måste också förstå att pojken inte var glad ha riktigt skämdes. Det s kulle jag nog också har gjort.
Om det är elakshet det vet jag faktiskt inte. Utan den är rena rama löjligheten. Vad är det för fel på att vara olika? Det är väl bara bra? Vi är absolut inte stöpta i samma form.
Så klänning är verkligen söt på en flicka. Låt det så får bli.

Bo Grapenskog




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Knoparemoj
Läst 383 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-16 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj