Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR STADEN GÅR IN I HÖST

när staden går in i höst

och sommaren är förbi

drar drömmens skepp ut till sjöss

till toner av nostalgi

det suckar i segelduk

det gnisslar i mast och skrov

och jag tar farväl igen

som barn av ett sommarlov

 

 

när staden går in i höst

och skiftar i gult och rött

är flyttfågeln i mitt bröst

en duva som ej blir trött

vi påminns om tidens flykt

och jordens förgänglighet

när staden går in i höst

med allt vad vi lärt och vet

 

 

LARZ GUSTAFSSON  16/7 2017

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 614 gånger
Utvald text
Publicerad 2017-07-16 14:25



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Gratulerar till utvald text, med nostalgisk sommarkänsla som övergår i höst.
2017-07-19

    ej medlem längre
en nostalgisk ton i text och bild. Samstämd, riktigt bra!
2017-07-18

    ej medlem längre
Bra Larz. Fint
2017-07-18

  Palett
Mycket bra text som ger fina bilder !
2017-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP