Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommunikations handikappad

vi talar inte

Han frågar inget

jag är inte konversationen

Jag är skrattet, väggarna, tystnaden

det studsar obehag av håglöshet in i hennes själ

...det finns ingen konversation som tar dem till djupet.

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-04 01:34



Bookmark and Share


  Stay Golden
Sad state
2017-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP