Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det skulle vara förbjudet att anmäla annonymt


Det skulle vara förbjudet att anmäla annonymt

Om någon är arg eller avundsjuk på någon,kan vederbörande ringa till polisen och hitta på en rövarhistoria,om att t.ex. föraren är full eller ha nhar stulet bilen. När polisen sen konfrontera föraren av denna utsatta bil,stämmer inte något alls. Det kostar ju både tid och pengar. Det borde vara förbjudet att anmäla någon annonymt. Man måste ju stå för det man gör. Detta är ju ett ofog som borde beivras.
Att de som gör så här har ett inneboende agg till den person. Incitamemtet kan vara avundsjuika som vi har för mycket i detta land. Att det måste vara en tillfredsställelse att tycka det här är roligt. Det gör väl inget om man nu har rent mjöäl i påsen. Det är väl lite obehagligt att någon gör så här. FRåga man då polisen vem som har anmält detta blir svaret: Vi får inte säga det. Även om man vet vem det är.
Dessa människor har inget eget liv utan måste på något sätt göra så de känner att de har makt. Man undrar hur många annonyma samtal som kommer in till polisen.
Så om man ska jäklas med någon borde detta vara förbjudet och att man ska stå för detta inte anmäla annonymt. Vad har man egentligen för det. När det är något allvarligt är det väl okej.

Bo Grapenskog




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Knoparemoj
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-17 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj