Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Girig


Ta vara på naturen

Krönt till kung i din skalle, vet att råtten biter på äpplet , röker garnet ur nystan men sopar borste med tankkräm, fällan börjar där mannen har mått dålig i hela sitt liv , kärleks affärer är det värsta som kan hända, jag vill bli en masturberande människa, skriker efter göket , inte bara fågeln i sig utan även känlsan.




Fri vers av Panry
Läst 266 gånger
Publicerad 2017-07-25 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Panry