Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidvis

Tidvis blir jag tidvis. Viss tid även tidviss; viss om att tiden, om än snabbt förliden, småningom hamnar i ett fjärran framtiden.
När tiden så är framliden till detta framtiden, är den märkligt nog bliven till något kallat samtiden.
Den framtida tiden, blir till den samtida tiden, som småningom blir till den framlidna tiden.
Tiden, är allt annat än en blid en. Mot den kämpar vi alla, den eviga striden.
Så det enda vi kan göra är att bliva vid, bida vår tid, och stillsamt bidra till den vida tid, som ständigt följer oss bredvid.
© Bo Flodin




Fri vers av Bo Flodin
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-26 15:12



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text att läsa långsamt med tankens klarhet!


2017-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Bo Flodin