Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mums

månen är tråkig
att skriva om
så jag skriver istället
om månens bror:
En mandelkubb
att doppa i något varmt
eller, om man så föredrar,
(det gör jag)
att äta smulig
grisigt men ömt
som så mycket annat älskvärt




Fri vers av Frostklädd
Läst 183 gånger
Publicerad 2017-07-27 08:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frostklädd
Frostklädd