Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyredigerad version.


EDGAR ALLAN POE KAN INTE SOVA

Benrangelmännen dansar på sina gravar,Edgar Allan Poe
irrar berusat vilse omkring bland gravvalven,kommer inte
ihåg var han låg,medan korpens öga bespeglar allt.

Allt är tyst,men i rörelse,när intet mänskligt öga ser,och
vem vet vad som sker i de dödas riken,för döda hjärtan
skvallrar inte om de dödas okända mördare.

En blinkning från korpens spegelöga,är en bevingad foto-
grafs.

En iakttagande betraktare från ovan,focuserande på sitt
objekt.

Som ett synskt omen av ett olycksbådande negativ vars
varsel registrerar en blinkning i ett klick.

*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 458 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-27 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP