Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
egen bild


Det är inte kört


Det är inte kört
jag kan höra syrsorna
och känna doften
av gulmåran och smaken
av skogshallonen finns kvar




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-07-27 13:07



Bookmark and Share


  anits VIP
En helt underbar tanka!
2017-08-16

  Lars Hedlin
Mycke bra
2017-08-01

  ResenärGenomLivet VIP
Härligt när man får använda sina sinnen...det blir sköna minnen...
2017-07-29

  Monika A Mirsch VIP
Din tanka likt sommarregn
rörde om i tankarna
kunde ej motstå frestelsen
att göra den till min.
2017-07-29

  Bo Himmelsbåge
Vacker bild!

Jaa... det finns mycket för oss att njuta av varje dag, med alla våra sinnen...
Tack, för att Du påminner oss med Din fina tanka!
2017-07-28

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om livslust och livsglädje!
2017-07-28

  Chawa VIP
Det finns mycket att vara tacksam över, vilket du så vackert och hoppfullt förmedlar här. Härlig tanka och bild!
2017-07-27

  Bibbi VIP
Upplyftande.
2017-07-27

  Feminaz
Underbar och livsbejakande!
2017-07-27

    ej medlem längre
Härligt att kunna njuta av sommarens underbara upplevelser!
2017-07-27

  Salvation Pepper
Hoppfullt!
Skogshallon ...
Nyplockat ...
... Mm!

2017-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP