Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del människor verkar finnas på riktigt också. Och gör de inte det, har de säkert en namne, en tvillingsjäl. Någon gång dragit en nit, fått en gädda eller lax på kroken. I alla fall pilkat strömming ute på tal is under en kall årstid.


Kan jag driva med dig eller bör jag välja floden?





En del vill hävda att
'bara döda fiskar driver med strömming'.
Men det vill varken Arne, eller andra individer,
höra talas om.

Han har minsann varit i
både Holland och London
och där har ha sett floder med vatten i,
fiskare som även.

Bara ingen vilken velat behålla fisken
som mat i pannan.
Kanske är det bara fel på redskapen,
landets politik eller vädret.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 474 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-14 22:43



Bookmark and Share


  Nanna X
Intressant fråga i rubriken.
2017-12-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP