Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google


GENOM ENKLA REDSKAP

genom enkla redskap

som Du valt ut

går det till seger

i tidens slut

genom enkla redskap

utan utbildning

som i egna ögon

är ingenting

 

 

det mörknar nu

all jorden kring

runtom oss sker

så hemska ting

Du talade

om salt & ljus

och alla rummen

i Ditt hus

 

 

vem kan ge hopp

i denna tid?

det blir ej fred

förutan frid

den enda säkra

tillflykten

i denna tid

är Fridsfursten

 

 

ett utvalt redskap

går åstad

ifrågasatt

men ändå glad

förkunnar budskapet

med glöd

levandegjord

för världen död

 

 

LARZ GUSTAFSSON  27/7 2017 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 336 gånger
Publicerad 2017-07-27 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP