Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del människor, som ibland är skådespelare och ibland nog arbetar i butik, tycker du ser högst bekanta ut. Du kan bara inte riktigt placera dem, minnas vad de hette eller tänker att du nog sett fel just där och då. Önskar det åtminstone.


Du vet att du inte är för gammal när





I
Vad svarar du egentligen till någon som säger saker som
- Jag är egentligen emot. Men det brukar jag inte avslöja för andra. Säga högt till någon och nu förväntar jag mig av dej, som just hört mig berätta det, inte berätta det för någon.

II
Vad svarar du egentligen på repliker då de säger något i stil med
- Är du säker på att det är hos mig jag skall leta då jag söker efter nycklarna i reserv för din bostad? De kan ju precis lika gärna ligga hemma hos din andra kompis. Du vet Monika, hon som tappat nycklarna till sin bostad och vars reservnycklar du har i din lägenhet.




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-10 17:00



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Dessa sätter fingret på vår springande punkt : självdefinierandet genom andras tänkta blickar - skamskuldens förutseende förvillelse bland nyktra nyckelrepliker...
2017-11-11

    ej medlem längre
II var liksom rolig en paradox :D

I varför krångla till det :)

trevliga filosofiska tankar.

2017-11-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP