Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livets skydsängel


Ängeln

Hon kom som sänd från ljuset

Från himlen

Varken för tidigt eller för sent

Hon räddade hans liv

Hon beskyddade honom med sitt förlorade

Han ser upp i hennes ansikte

Hon ler
Han ler
Dom ler

Hon tar hans hand och mumlar \"farväl\"

Han ser oroligt på henne

Hon ler mot honom

Med ens vet han att hon kommer tillbaka

Hon kommer tillbaka.




Fri vers av Skalman
Läst 207 gånger
Publicerad 2006-05-26 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skalman