Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OMSLAGSMÄNNISKOR

en blick och de har

bilden klar för sig

en blick och de har

alla svar om dig

det räcker med en

blick på omslaget

man dömer ut det

som man inte sett

en blick och man har

ställt sin diagnos

ett plasthjärta är stängt

kan inte nås

en blick, ett enda

flyktigt ögonkast

så har man domen klar

och detta fast

man inte ens studerat förordet

en enda flyktig blick

på omslaget

 

 

LARZ GUSTAFSSON  29/7 2017

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 320 gånger
Publicerad 2017-07-29 14:39



Bookmark and Share


    Taly
bravissimo!
2017-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP