Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid börjans slut

Vi faller bort,
du ser mig inte mer.

Om ändå,
en dag till.

Där vid början.




Fri vers (Fri form) av cherry
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-31 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cherry