Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken


känner mig naken när du läser. det är som att jag vill stänga till om mig. vet ju inte längre om du är vän eller fiende. om du var poet skulle du med en känsla av skam välja att gå undan. du skulle smyga dig bortåt, försiktigt och inte glo så. om du har ett gott hjärta som bara vill väl, om du verkligen ville jag kom tillbaka efter att dom tog ned mitt träd. om du tyckte om träd vill säga, om du var indian. men du är cowboy och jag har alltid flytt dom med pistoler.




Prosa av Annie b'larsson VIP
Läst 658 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-08-01 13:38



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Gillart. A lot.
2017-08-09

    ej medlem längre
Jag hoppas verkligen att alla ser hur elegant den här texten bygger ihop anglosaxisk kultur: Genesis (jag tänker mig King James version) till Hollywood. Ur en synvinkel skulle man kunna säga en kulturhistoria på 7 rader.
2017-08-02

  Lehva VIP
Tycker om din text och din inledning är magisk: "känner mig naken när du läser".
2017-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP