Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmens värld är också en värld



In i drömmens värld
Bort från bister verklighet
Från bekymmer och bidrag
En drink eller två ger bonusdrömmar
Mot himlen i mina tömmar

Det är jag som styr
Över livets äventyr
Här är jag kung
Över gammal och ung
Rik och berömd
Inte fattig och glömd
I drömmens värld
Går min färd

I drömmen finns ingen svåger
Som öppnar krogar på
Löpande band
Över hela vårt land
En kunde jag väl få
Sådär helt apropå

Drömmens värld är min värld
Här lever jag flott
Här mår jag gott
Jag kan mer än jag tror
Eller kanske tvärtom
I alla fall är jag en Fantom
Vad än jag tar mig för
Vad än jag gör

En mytoman i Trumpklass
Som drömmer mig än hit än dit
Ständigt försoven
Ständigt mobilproblem
Som lovar runt men håller tunt
Mycket snack men lite verkstad
Vem bryr sig




Bunden vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 204 gånger
Publicerad 2017-08-02 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar