Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT BLI SIN EGEN GUD ELLER DJÄVUL ÄR ALLT SOM RÄKNAS

Varför beklaga dig för ensamheten ? va glad du att du slipper dom.

Se dig om i världen hur dom behandlar varann,de ljuger och bedrar varandra stup i kvarten och vilar inte på hanen om de kan sänka varann,och de pratar så mycket skit om varandra att det uppslagslexikonet finns inte.

Och alla som är vän med alla är inte vän med någon.

De enda vänner de har är de förljugna,och de som tror på deras lögners falska biografi.

Allt är köpt,bytt och sålt.

Kärlek,känsler,själen,empati,ärlighet,rättspatos,samvete,ånger och sånt där finns inte i deras värld

Se på dom ! förklädda vampyrer,kannibaler,skorpioner,giftormar,spindlar,tusenfotingar och krokodiler.

Den sociala gemenskapen där alla äter alla som sociala kannibaler.

Dantes Inferno är ingenting mot verklighetens Inferno där människorna själva både är aktörer och regissörer,domare,offer och bödlar,tjuvar och fångvaktare.

Nädu ! forma dig själv och bli medveten om dina omedvetna jag och förlika dig med dom,ta kontroll över din bästa sida och glädja dig över att du själv är din bästa vän,eller värsta fiende.

Att bli sin egen Gud eller djävul är allt som räknas.

*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-03 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP