Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MEDLEY

ALLT ÄR UNDERBART

SOMMAREN

DU ÄR SOM SOL EFTER REGN

DU ÄR SOLEN I MITT HJÄRTA

LINDA

MATCHBOX

ALLT ÄR UNDERBART




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Knoparemoj
Läst 235 gånger
Publicerad 2017-08-08 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj