Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Pusslar

 

Jag sitter meningslös
Jag står meningslös

Jag skriver mina dikter språkfattiga meningslösa
Jag målar mina illustrationer färglösa

Pusslet!
Korsorden!

Försöker förgäves att sätta ihop dem
Och låsa upp mysteriet

Svarslösa pusslar
Påhittade korsord språk

Jag!
Ensamheten!

Jag!
Och meningslösheten

Jag!
Och tystnaden!

Och,
Ingen väg ut!

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 213 gånger
Publicerad 2017-08-08 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP