Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vill inte ljuga men…

 

Man vill INTE ljuga
Men,
Är rädd för sanningen

Man vill INTE låtsas att man har koll
Men,
Väljer att titta bort

Man har noll sikt
Man har noll kontroll
Man har en stillestånd kontroll

Vägen!
Vägen!
Vägen!

In och ut är bara acceptera sanningen




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 117 gånger
Publicerad 2017-08-08 08:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP