Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN GAMLE FIENDE

min gamle fiende augustimånen

visade sig i går

ett av de många tecknen - eller hånen -

i denna månads spår

det växer svamp vid

gång- & cykelbanan

en syn jag ser som mindre angenäm

på grund av allt det där

jag nu kan ana

och alla medföljande "små" problem

 

 

min gamle fiende augustimånen

tar ingen hänsyn, tittar plötsligt fram

med höstens hårda bud till hemmasonen

vars sommardrömmar alltid kom på skam

 

 

LARZ GUSTAFSSON 7/8 2017

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 243 gånger
Publicerad 2017-08-08 14:54



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vemod om höstens antågande. Sommaren går så fort. Vacker text och bild.
2017-08-09

    ej medlem längre
Tiden som ligger framför är inget man ser fram emot, långa mörka kvällar...
2017-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP