Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dagens ljus kommer från gårdagen

 

Kaoset!
Kaoset!

Och!

Kaoset!
Kaoset!

Från de gamla tiderna

Lämnar sitt efterspår
Lämnar sitt ärr

På de nya dags tidernas puls

De går INTE att förnekas!
De går INTE att fly bort dem!

De finns till och med efter döden

Själen är den som lider mest!
Kroppen är den som orkar INTE längre mer

Suddigheten!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 180 gånger
Publicerad 2017-08-09 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP