Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänkpress


Vaknar

nertyngd av mörkerrester

Tänker dagen ljus






Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-10 16:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Just något trovärdigt -som en vanlig skogsväg en vanlig sommardag. tänker jag..
2017-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP