Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när?


Väntan

Låt bli att vänta:
på att det skall bli fredag,
på att sommaren skall komma,
på att bli kär.
På att gå ner i vikt,
på att få ett bra jobb,
på en röd dag,
på att livet skall passera förbi.
Lyckan infinner sig när Du slutar att vänta
och möter det vitglödgande nuet i sin helhet.




Fri vers (Fri form) av Morichal
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-11 14:22



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat!
2017-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Morichal
Morichal