Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text Copy: (exkl signifikant titel av mig) fina och begåvade Peter Le Marc


Fem fingrar knutna up yours

...jag känner dig

jag känner dig så väl 

dina fasor dina våndor

finns också i min själ

du är mitt kött och blod

du bär ett dyrbart namn och min kärlek utan villkor...

 

...jag gör vad jag kan. 

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-11 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP