Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

väntar du på något gott så kan du inte vänta för länge

jaha

ska man svälta ihjäl under tiden?




Övriga genrer av Linil VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-13 20:48



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Ja då föredrar jag nog uttrycket: Allt gott kommer till den som väntar :P Lite skonsammare...
2017-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP