Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje dag ett liv

I varje dag ett liv jag ser,
tid flyr så snart mina ögon öppnas.
morgonljus blandat med nattens sken
är det ett äventyr, så säg?

Hopp och drömmar tar fart,
i varje steg, varje sekund ett kapitel skrivs
av ögonblick som hjärtat bär fram.

I solens strålar, jag blommar upp,
vinden viskar om vad jag kan nå.
Kommer regn,  jag lär mig gråta,
i solens strålar blandas regnbågens vattenfärger.

När skymningen smyger fram sitt täcke,
en reflektion av livets korta stund.
Jag ser tillbaka på vad som varit,
och drömmer om en ny sekund.

Så varje dag, ett liv att leva,
att fylla med kärlek, gråt, hopp och skratt.
För i varje soluppgång och i varje solnedgång,
finns möjligheter där varje dag kan vara en skatt.




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-14 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP