Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min gamla tall

diktar om natten

dagen skyfflar ord och lajks

lämnar barrströsseln




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 293 gånger
Publicerad 2017-08-17 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP