Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samhällets fokus på människors prestation och självkänslan som man knappt ens pratar om...


En perfekt verklighet

Genom den moderna komplexiteten
Förslösar vi tiden
På en perfekt verklighet
Som inte finns

Vi skyltar med vår produktion
Det vi tror oss visar vilka vi är
Men vad som inte syns
Är känslan bakom allt det där

Försöker hålla fasaden
Lägger filter över plakaten
Men vad spelar det för roll
När självkänslan ligger på noll

En hets där god prestation är åtråvärt
Allt ska ske utan besvär
Men vad är det för verklighet
Som faktiskt ser ut sådär





Fri vers (Fri form) av Pineapple
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-19 01:38



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Inte är det någon verklighet.
Det är en illusion som högst sannolikt gör mer skada än nytta.
Ett sjukt beteende, tycker jag.

Det är inget fel i att inte vara perfekt. (Ingen är ju egentligen inte perfekt).
2017-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Pineapple
Pineapple