Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Molnfritt



Kärleken lyfter oss
till oanade höjder

Våra träffar i naturen
ger oss erfarenheten och upplevelsen

Våra liv binder samman
konst med själ

Dröm med verklighet

Vi är en del av det himmelska




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 459 gånger
Publicerad 2006-05-27 20:28



Bookmark and Share


  Araminta
Jag gillar den här!
en stillsam men
laddad betraktelse
eller återgivning av
en vacker och ändamålsfull
verklighet. snyggt hur titeln
fångas upp på slutet i sista
meningen.
2006-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP