Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter framstupa fall


Haiku nr 10


Morgonen är fräsch
betongen renad av regn
blodspåren borta




Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-23 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP