Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En afton vid …

 

En afton!
Vid ett låst gammalt fönster

En afton!
Vid vad, var, om, hur, da, varför, nej, oh

En afton!
Med mörker, dyster, ensamhet, suset, …

En afton!
Av förföljer, tvång hjärntvättat, hatat,….

En afton!
Av längtan, dröm, frigiven, rättvisa och en värld utan hat

En afton!
Som målar ensamheten med liv och blod

En afton!
Att dö i frid, lyckligt, familj, anhöriga, släktingar, vänner som jag INTE har

En afton!
Ur sannigen, verkligheten i ett masslögn/ terror Sverige

och evig islamiseringen krav på hela  EXISTENSEN 

SVERIGE!

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 262 gånger
Publicerad 2017-08-23 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP