Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden

Precis när
jag skriver till dig
hur mycket
jag älskar dig
så kommer vinden
full av kärlek
och omfamnar mig...




Fri vers (Fri form) av Luciana Pascual
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-23 19:45



Bookmark and Share


  Lidija Lindoff
Man känner vinden... Så fint!
2017-09-12

  Nils-Robert
En kärlekens metafor om det sanna
2017-08-26

    Lars J
Så vackert!
2017-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Luciana Pascual
Luciana Pascual