Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att finna och att veta

jag har tittat 

mellan raderna

men inte hittat

henne där

 

jag har sovit

på stränderna 

men inte funnit

någon ro

 

jag har skrattat

åt skämten 

utan att förstå

deras slutkläm 

 

jag har suktat

efter närhet 

men aldrig förstått

varför då

 

-

 

jag fann henne

på en strand

hon berättade

en saga

jag skrattade inte

en endaste gång

jag förstod 

henne direkt  

 

 

- augusti 2017

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl
Läst 274 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-24 00:06



Bookmark and Share


  in effigie VIP
ibland stängs alla dörrar...fin nerv i dina ord
2017-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl