Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivlares bön (omarbetad)

Jag önskar att du finns
när hennes väg blir svår
och ser till att hon minns
din kärlek vart hon går
om du faktiskt är
ska du vara där
om du är så stor
visa var du bor
ber dig fast jag inte tror

Hon är en sån som hör
vill trösta och förstå
om livet bara stör
så är hon lugn ändå
därför snälla du
lyssna på mig nu
håll henne på land
fatta hennes hand
släck så varje sorgsen brand

Hon är en sån som ser
när kraften rinner ut
och värmen som hon ger
den tycks aldrig ta slut
så om du har makt
som så många sagt
visa vad du kan
var den tröst hon fann
om du nu är god och sann

I denna svåra värld
går livet som det vill
och vi har på vår färd
så få att ropa till
en skör hemlighet
är inget hon vet
alla dessa ord
ligger på ditt bord
för en ängel på vår jord

om du är så stor
visa var du bor
ber dig fast jag inte tror




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-24 00:41



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Vi får hoppas att det blir så
2017-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP