Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marina Tsvietajewas dikt



aldrig stöter du mig bort
man driver inte bort våren
du vidrör mig inte även med fingret
för ömt sjunger dina drömmar

du ska aldrig avstå från mig
mitt namn är den  törstiga vattnets mun
du kommer aldrig att lämna mig
dörren är vidöppen och din stuga tom

Översättning AL




Bunden vers (Rim) av alicja lappalainen VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2017-08-24 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP