Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under ytan har jag ingen kontroll

Allt jag ser
Allt jag hör
är skevt
skaver
smärtar

Allt jag gör, kommer att skada
All jag ser, kommer att bli bra
Om jag inte finns
i
synfältet

Allt är yta.
Och ytorna kan jag hantera.
Under ytan.
Har jag ingen kontroll.




Fri vers av Albarello
Läst 137 gånger
Publicerad 2017-08-26 02:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Albarello