Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gigantisk mobbning på partinivå.

Gigantisk mobbning på partinivå.

Att få bort en partiledare i Moderaterna är ju inte politiskt utan ren mobbning. Anna Kinberg Batra tvingas gå eftersom de inte tycker om henne. Väldigt lustigt att hon då blev vald till partiledare. Vi säger till våra barn att de inte ska mobba någon. Så gör de detra på hög nivå. Men jag tycker det är sinifikativt för Sverige. Mobbningen är väldigt utbrett i detta land. Det som jag tycker är väldigt märkligt är dessa opionsundersökningar som aldrig har stämt får vara underlag till detta missnöje. Och att hon har haft ett nyktert sätt att tänka att det finns åtta partier i riksdagen. Dessa människor kommer naturligtvis att gå till SD. Man kan inte nonschalera så många människor som om de inte fanns.
Något måste ju göras åt situationen i Sverige. Det går ju inte att ha det så här. Bilbränder,inbrott varje dag,våldtäkter,personrån. Man kan inte sticka huvudet i sanden och säga att detta inte fanns. Min bil har varit utsatt för det ena och deta andra,bakrutan slogs sönder med en sten. När vet jag att bilen brinner när jag skaa komma ut nästa gång. Vad kostar denna invandring? Allt fallerar i Sverige,man kan inte ens få föda barn i Sverige. Skolorna går på knäna,vården likaså. Man måste faktiskt tänka lite nyktert på dert här. man tyvärr tror jag inte detta kommer med utan det slängs i papperskorgen.
Att man talar sanning är ett begrepp som inte få komma fram. Utan allt ska mörkas. Det finns en chans vid valet att detta är ett vägval. Ska vi ha ett land i förfall. Ska det upprättas en rättvisa mot våra ungdomar som inte får några lägenheter,inga iphones inga bilar.
Till sist tror jag att Anna Kinberg Batra hade blivit en bra stadsminister.

En som har sett hur det verkligen är.
Bo Grapenskog




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Knoparemoj
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-27 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj