Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diktsamlingen

Samling med kärleksdikter
som jag har skrivit till dig
är redan färdig
jag önskar att jag kunde
överlämna den från hand till hand…
från mun till mun…
från tunga till tunga…
från blick till blick..
från suck till suck…
från hjärta till hjärta...




Fri vers (Fri form) av Luciana Pascual
Läst 247 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-08-27 19:41



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så snygg och bra fångat i diktform om längtan till den man älskar. En sensuell ton i dikten finns där också.
2017-08-28

  Karina"Kia"
Åå och wow! Som en resa till den som du skrivit till!

Sensuellt!
2017-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Luciana Pascual
Luciana Pascual