Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google


TRÄDENS GRÖNSKA

jag ska sakna trädens lummiga grönska

et är den jag ska sakna mest av allt

jag ska sakna denna vilsamma åsyn

efter lövfällningen

när det är kallt

jag ska sakna att betrakta

hur en lätt bris

smeker trädkronorna vid parkeringen

jag ska sakna trädens lummiga grönska

som jag kanske återser

i framtiden

 

 

LARZ GUSTAFSSON 170828

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 267 gånger
Publicerad 2017-08-28 17:30



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Så sant....den tanken har slagit mig ....eller också saknar vi inte...

2017-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP