Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konstigt

Konstigt
Jag vill göra så mycket och istället gör jag inget
Jag vill lämna gammalt men hittar inget nytt
Jag är beredd att följa en person men står sedan stilla
Det är så det känns.
Ändå beundrar min omgivning mitt mod.
Då vill jag säga så mycket men är ändå tyst.
Konstigt




Fri vers av Skogsråa
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-29 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skogsråa
Skogsråa