Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU TÄNDE EN GNISTA....

Du tände en gnista,
blev ett brinnande hav.
Hade fumlat i mörkret,
melankoliernas slav.

Ett troget hjärta
i kärlekens vatten.
Du skyddade det ömt,
som den käraste skatten.

Gömd för min syn,
jag bugar med tårar.
Ett säkert förvar
utan hätskhet som sårar.

Dina ärliga blå ögon
spelade kärleken ett spratt.
Trevar i dagsljus,
ser inte ett skvatt.

I dimmornas frost
där tystheten rår.
Ett avsked du bjuder
och öppnar ett sår.

Mitt hjärta du stal
som du vårdade ömt.
Förlorad i havet,
där det var gömt.




Fri vers av TBJ
Läst 889 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-28 10:08



Bookmark and Share


  purpleangel
Läcker rytm .. gudmliga rim.. SANN TBJ anda..
2006-06-05

  yoyyo
ja snygga rim här.
härligt och bra mycket bra skrivet
2006-05-28

  Daniel_78 VIP
helnice rim o rytm
2006-05-28
  > Nästa text
< Föregående

TBJ
TBJ