Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Med ett stirrig öga

 

Med ett öga
Med ett isiga och svaga steg

Tar jag en dammigt gammalt bok ur bokhyllan

Läser radarna
Läser mellan radarna

Och tar ett djupt andetag

Isande känsla fick jag när jag läste boken
Isande liv lever jag nuförtiden

Is!
Isande!

Språk!
Ord!

Skriver jag och smälter mig in mellan radarna
Det var någon gång i tiden som jag själv skrev texten

Begrava mig vid din sorg tilltalar mig orden
Och res i tiden

Tänd inget ljus för min skull!
Tänd inget ljus för din skull!

För våra skull kommer inga ljus att tändas

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 157 gånger
Publicerad 2017-08-30 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP