Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara en massa ljug.

Jag lurar kanske
mig själv nu
precis som jag ljög
för dig förut

till slut
tror man på allt
även sina egna
påhitt




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-30 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP