Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stor våg

Stora vågor

utan

vatten




Fri vers av Konrad Holmqvist
Läst 460 gånger
Publicerad 2006-05-28 11:38



Bookmark and Share


  Agnes
Snyggt formulerat! Du har fått en viktig gen av din mamma... :o)
2006-06-01

  Howlit
Du fångar stora känslor med få ord.
Ryyyser:)
2006-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Konrad Holmqvist