Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att förlora sig i böckernas förtrollande världar.


förlorad.

jag var där på besök
ett avbrott

från vardagens
tristess

jag skulle till ditt underjords palats
jag stötte på tvillingarna

och katten
lila och svart


några förlorade pojkar
och en man med krok

det är här som mardrömmar föds
i ett land av skuggor
och blodröda drottningar

avhuggna huvuden
och talande möss
spöken och mördare
som dansar i månskenet

jag kom på visit
och jag stannande kvar

 

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-08-31 23:06



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
I böckernas värld kan vi göra fantastiska resor!
2017-09-01

  Gin83
Underbar
Fantastiskt o gå in i bokens värld o bara drömma sig bort.
Riktigt stämningsfull och snyggt formulerad

2017-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP