Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över

henens ord är alltid
sakernas tillstånd
andetagen
kan aldrig vara annat

givna meningen
som så många
där framme sagt
och fortfarande säger

borgerligt död
säger den sinnessjuke

så stänger ni henne ute
genom att tala
och älska där hon
inte kan älska

under svart och över vit




Fri vers (Fri form) av Oileten
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-01 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oileten
Oileten