Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trötthet och tvivel är ett svårslaget par...


En kraft i natten

Kreativiteten övervinner trötthet och tvivel.

Dagen min tillåter inte kreativitet. Jag är alldeles för programerad. Kanske förtappad.
Natten känns tryggare. Då ska jag ju sova - jag smyger...

Hur är det med tvivel och allt jag lärt mig att dölja?
Jag döljer ju för dig och jag döljer för mig.
Är det därför jag tvivlar?

Här finns den broms jag skulle vilja släppa.
Bli fri som en lådbil nedför backarna skena.

Skapande kraft, ur din källa, dricker jag om natten.
Tyst - jag smyger som katten.

//Joe




Övriga genrer av Joe Hank
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-05-28 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joe Hank
Joe Hank