Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu

sitt stilla en stund
blunda
andas djupt
släpp tankar fria
att komma och gå


lyssna så,
på ljud omkring...

ett knäpp,
ett surr
kanske magens kurr
vakna, en fågelsång!


känn hjärtats spel
din kropp inifrån
släpp taget helt och fullt

Ge upp...

du är framme




Övriga genrer av Joe Hank
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-16 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joe Hank
Joe Hank